Адкрыццё змены
Змена адкрываецца аўтаматычна, калі вы ўваходзіце ў свой акаўнт праз аўтарызацыю.
Закрыццё змены
Каб закрыць змену, націсніце кнопку выхаду з праграмы ў верхнім меню.

У акне, што з'явіцца, вы або вашы супрацоўнікі можаце напісаць кароткую справаздачу за змену.

Націсніце "Захаваць і выйсці". Гэтая справаздача прыйдзе на пошту дырэктара, указаную ў канфігурацыях.

Калі проста закрыць укладку браўзера, змена не закрыецца, і пры паўторным уваходзе ў праграму папярэдняя змена працягнецца.
Каб праглядзець усе даныя пра змены, перайдзіце ў асабісты профіль з акаўнта дырэктара.

Націсніце "Усе змены".

У табліцы, што адкрыецца, можна ўбачыць усе змены супрацоўнікаў з працягласцю і выручкай.
